Zakázková postel s úložným prostorem

Nadčasová elegance a praktičnost: Představujeme Postel z masivu s hlubokým čelem a odkládacím prostorem v anglickém stylu

Postel z masivu s hlubokým čelem a odkládacím prostorem spojuje v sobě nejen nadčasovou eleganci, ale také praktičnost pro moderní životní styl. Tato postel je...

Dostupnost
Na objednávku
Záruka
24 měsíců
Cena bez DPH
od 66.000,- Kč
Cena s DPH
od 79.860,- Kč

Nadčasová elegance a praktičnost: Představujeme Postel z masivu s hlubokým čelem a odkládacím prostorem v anglickém stylu

Postel z masivu s hlubokým čelem a odkládacím prostorem spojuje v sobě nejen nadčasovou eleganci, ale také praktičnost pro moderní životní styl. Tato postel je více než jen místo pro odpočinek; je to stylový a funkční kus nábytku, který přináší do vaší ložnice šarm a efektivní využití prostoru.

Masivní dřevo vytváří solidní základ pro tuto postel, což zajišťuje nejen estetickou hodnotu, ale také odolnost a dlouhou životnost. Hluboké čelo s římsou  přidává do prostoru nádech luxusu a je designovým prvkem, který se snadno začlení do různých dekorativních stylů.

Odkládací prostory pod postelí jsou vítaným řešením pro ty, kteří ocení dodatečné úložné místo. Tyto zásuvky jsou nejen praktické, ale také diskrétní, což umožňuje ukládat věci mimo dosah pohledu a udržovat ložnici uklizenou a organizovanou.

Při výběru designu postele s hlubokým čelem a odkládacím prostorem je možné vybírat z různých stylů a provedení, aby se lépe hodila k celkovému designu ložnice. Od tradičních až po moderní provedení, tato postel nabízí možnost přizpůsobení podle individuálních preferencí.

V neposlední řadě, tato postel není jen vizuálně atraktivní a funkční, ale také představuje investici do kvality a pohodlí. Je to místo, kde strávíte značnou část svého života, a proto je důležité, aby bylo nejen esteticky příjemné, ale i praktické a pohodlné.

Celkově lze říci, že postel z masivu s hlubokým čelem a odkládacím prostorem je skvělým spojením tradiční elegance a moderní efektivity. Je to investice, která dodává ložnici nejen stylový vzhled, ale také praktické řešení pro ukládání a udržování pořádku v prostoru.

Konfigurace zboží - nezávazná poptávka

Sestavte si zboží podle vašich požadavků, pošlete nám nezávaznou poptávku a my se vám ozveme, pro případné doplnění informací a zaslání kalkulace

Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
E-mail
Telefon
Město
Cena
Poznámka / Upřesnění

Kontakt

Natur postele
dřevěný nábytek ze šumavských lesů
BogARTech s.r.o.
Provozovna Tedražice 85
342 01 Hrádek u Sušice
tel. +420 606 606 693
e-mail: info@natur-postele.cz
web: www.natur-postele.cz

IČ: 26410851
DIČ: CZ26410851
vedeno u MS v Praze - C 197525